X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Vratar Real Madrida je po poimenovanju ulice v domačem kraju Móstoles, spregovoril o tem ter o drugih stvareh za medije.

“Moje ime bo sedaj za vedno vezano na Mostoles. To je velika odgovornost, ob enem pa tudi sreča in čast.”

“Konkurenca za najboljšega vratarja na svetu je zelo huda in zato je vsako leto težje postati najboljši vratar na svetu. Kdor brani v golu se mora vedno bolj potruditi kot ostali, saj je pritiska v golu zelo velik. Prav zaradi tega bi se ob tej nagradi rad zahvalil svojim soigralcem in vsem trenerjem, zaradi katerih sem še izboljšal svojo tehniko branjenja.”

“Ko ekipi ne gre dobro je povsem normalno, da bo trener od nje zahteval več. To se zgodi v vsaki ekipi in ne zato se ne smemo sedaj ozirati pretirano nazaj. Real Madrid je v prvem polčasu napravil dve napaki in normalno je, da ljudje kritizirajo našo igro.”

Za koncu je pustil še sporočilo za vse tiste otroke, ki sanjajo o uspehu v svetu nogometa: “Včasih se sanje uresničijo. Če je fant, ki je bil rojen v Móstolesu, prišel do vratarja v Real Madridu, zakaj se to v prihodnosti ne bi ponovilo.”