X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Blizu 7000 navijačev si je ogledalo zadnji trening pred tekmo proti Granadi

Real Madrid je včeraj treniral na stadionu Alfredo di Stefano in na treningu, ki je bil odprt za javnost, se je zbralo okrog 7000 navijačev belega baleta.

Kondicijski trener Rui Faria je začel trening z ogrevanjem in vajami za raztezanje, nato pa se je 21 igralcev razdelil v dve skupini, ki so vadili vršenje pritiska na nasprotnika in zadrževanje posesti žoge. Medtem pa so Casillas, Adan in Jesus trenirali s trenerjem vratarjev Silvinom Louro.

Igralci so nato igrali prijateljsko tekmo. Casillas, Altintop, Varane, Ramos, Nacho, Xabi Alonso, Khedira, Sahin, Granero,Cristiano Ronaldo in Benzema so oblikovali eno ekipo, medtem ko so Adan, Carvajal, Arbeloa, Albiol, Marcelo, Lass,Ozil, Kaka, Callejon, Higuain in Morata oblikovali drugo ekipo. Carvalho je bil rezervni igralec na obeh straneh.

Ko je bilo treninga konec, so igralci podarili ljudem na tribunah, kot zahvalo za podporo med treningom, nogometne žoge in majice . Potem pa so si še vzeli nekaj čas in tudi podpisali nekaj avtogramov.