X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo je v dresu Real Madrida prvič nastopil 7. januarja 2007 na Riazorju proti Deportivu. Pet let pozneje je Brazilec postal tretji kapetan ekipe in eden izmen najboljših levih bočnih branilcev na svetu.

“Prvič sem zaigral proti Deportivu v drugem polčasu in spomnim se, da sem se ogreval poleg Ronalda. To je bil zelo poseben trenutek zame, saj sem zamenjal Michela Salgada. Tega ne bom nikoli pozabil. Bil sem zelo mlad in vsa družina me je spremljala. Bilo je neverjetno.”

“Tukaj sem se veliko naučil. Živim sanje odkar sem prvič oblekel sveti dres Real Madrida. Ogromno igralcev si želi biti v tej ekipi in ponosen sem, da lahko nosim ta dres na vsaki tekmi ter osrečujem navijače.”

“Svoj prvi gol sem zabil Sportingu iz Gijona. Ta dan sem igral kot levo krilo, gol pa sem posvetil še nerojenemu sinu ter celotni družini.”

“Odkar sem prispel sem dal vse od sebe in upam, da bom lahko ekipi v prihodnosti pomagal še več. Tu sem že peto leto, želim pa si ostati še veliko dlje. Verjamem, da sem v tem času dozorel in napredoval na veliko področjih. Soigralci in trenerji so mi pomagali, da sem postal boljši igralec. Neverjetno sem ponosen, da nosim dres Real Madrida dres ter, da sem tretji kapetan ekipe.”

“Vse ekipe dajo vse od sebe proti Realu in zato bomo mi naredili vse, da proti Granadi iztržimo vse tri točke ter tako ostanemo na vrhu lige. Želimo si, da bi se Bernabeu še naprej zabaval z nami. Zelo pomembno, da se vsak gledalec, ki nas pride gledati, ob tem zabava.”