X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je včeraj po treningu spregovoril z novinarji glede današnje tekme proti Granadi na Santiago Bernabeu. 

“Granada je dobra ekipa, ki se dobro brani in so nevarni v napadu. Želim čestitati njihovim privržencem za tako dolgo potovanje, da bi videli prvo tekmo svoje ekipe na Santiago Bernabeu po 36. letih. Sam bi bil ponosen na njih, če bi jih treniral oz. bi igral za njih.”

“Sam sem najbolj navdušen nad zmago v La Ligi. Liga prvakov je kot zlata nagrada, ker si vsakdo želi zmagati, ampak že majhne podrobnosti včasih odločijo zmagovalca in tako lahko osvojiš naslov, čeprav si dejansko tega ne zaslužiš. V ligi zmagal ekipa, ki si to res zasluži po tolikih mesecih in tekmah.”

“Moji igralci so mi dali garancijo za dolgo časa in ne bom dovoli, da izgubim zaupanje v njih samo zato, ker so imeli slab prvi polčas pred nekaj dnevi. Prav tako vedo, kako dobro so igrali v drugem polčasu. Bistvenega pomena za navijače je to, da so sami uživali po tekmi in so postali samozavestni za prihajajoče tekme, v katerih se bomo lahko soočili z negativnimi situacijami, ki bodo potrebovale preobrat. Morda je celo dobro za nas, da smo občutili takšno situacijo, na katero se nismo v celoti osredotočili, tej pa je nato sledila situacija kjer smo se znašli in prikazali odlično kakovost.”

“Že od začetka sezone vemo, da lahko Benzema in Higuain igrata skupaj, vendar pa vsi vedo, da sam raje vidim, da en napadalec igra bolj na krilu. Ekipa igra dobro v tem sistemu in smo zmagali tekme z njim.”

“Imam veliko možnosti, kar je prednost. Imamo veliko igralcev, ki lahko igrajo na mestu desnega bočnega branilca. To je perfektno, da imamo igralce, ki ni poškodovan ali kaznovan, vendar pa če uporabimo Ramosa na mestu centralnega branilca in imamo poškodovanega Arbeloe, nas to prisili, da uporabimo  Albiola, Coentraa, Altintopa in Lassa za rešitev tega.”

“Upam in pričakujem, da nas nihče ne bo zapustil v zimskem prestopnem roku. Zelo mi je bila všeč igra  Özila proti Malagi. Ne zanimajo me njegove druge predstave. Vse, kar me zanima, je njegova prihodnost in njegove nedavne predstave. Res mi  je bil všeč proti Malagi.”