X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Po tekmi z Granado na Santiago Bernabeu je na novinarsko konferenco prišel Aitor Karanka.

“Naš tretji zadetek je bil odločilen, postali smo nevarnejši in lahko smo igrali širše. Higuain in Benzema sta ponovno dokazala, da lahko igrata skupaj.”

“Jose Mourinho je moral danes po tekmi oditi zaradi družinskih težav in že v preteklosti sem pojasnil zakaj sam govorim z vami namesto njega. Danes zaradi drugačnega razloga.”

“Vedeli smo, da se bo Granada močno branila in dobro so bili organizirani v prvem polčasu. Zelo težko nam je bilo napadati. Granada je zgrajena tako, da se brani in igra na protinapade.”

“Ni nujno, da Higuain in Benzema igrata skupaj, vendar pa lahko. Tako je bilo že v drugem polčasu prejšnje tekme in tekmo proti Granadi sta tokrat oba sta začela v prvi postavi. Ekipa je bolj uravnotežena, ko dobro dela in pokrije velik del igrišča. Oba napadalca sta zelo nevarna v konici napada. Po prvih pregledih Benzemajeva poškodba ne zgleda resna. Zgodila se je v drugem polčasu in iz igrišča je odšel zaradi previdnosti.”

“Igralec Ronaldove narave in izkušenj se jezi, ko stvari ne potekajo tako kot morale. Vsi vemo, kako zelo si želi pomagati tej ekipi. Gesta po zadetku je bila samo znak jeze, to je vse.”

“Arbeloa je izpustil tekmo, ker smo se po pogovoru z nami odločili, da še ni sto odstotno pripravljen za igranje. Imeli smo druge igralce v boljši pripravljenosti in igrali smo z najboljšo možno zasedbo.”

“Vsak pogovor med polčasom je drugačen. Odvisni so od nasprotnika in tekmovanja. Ni enako, ko prejmeš zadetek v španskem kraljevem pokalu ali v ligi. Zato pa so polčasi. Uporabiš jih za pogovor o napakah in jih poizkušaš popraviti.”

“Navijači Granade so lahko vzor vsem navijačem. Prepotovali so dolgo razdaljo samo zato, da bi spodbujali svojo ekipo in za to so lahko le pohvaljeni.”