X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo & Varane

Včerajšnja tekma je zaznamovala peto obletnico odkar je debitiral Marcelo za Real Madrid . Brazilec in Rafael Varane sta po tekmi govorila o zmagi nad Granado.

Marcelo
“Tukaj želim ostati še veliko let. Vedno sem  užival tukaj in danes je bil poseben dan zame, predvsem zaradi zmage. Dajem vse od sebe na vsakem treningu in tekmi, ker sem zelo ponosen, da nosim ta beli dres. Boril se bom, da bom odigral čim več tekem.”

“Nocojšnja zmaga je pomembna. Vedeli smo, kako moramo reagirati. V Copa del Rey nas čaka tekma proti Malagi, katera bo zapletena in moramo biti spočiti, da se bomo borili za zmago in uvrstitev v naslednji krog tekmovanja.”

Varane
“Vesel sem, da igramo , da igram dobro. Sergio Ramos je zelo dober igralec in en drugega dopolnjujeva do perfekcije. Upam, da bom centalni branilec tukaj naslednjih deset let, in da se uresniči to, kar je rekel Mourinho. Trener mi pomaga, da napredujem in ve kdaj me mora uporabiti. Centralni branilci si ne moremo privoščiti, da bi delali napake. Gre za težak položaj, vendar si želim še izboljšati s pomočjo mojih soigralcev.”