X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos se je vrnil v ekipo po poškodbi ter takoj dosegel zadetek za Real Madrid na tekmi proti Granadi.

“Zmago bi si zaslužili že v prvem polčasi, saj smo kontrolirali tekmo in držali posest žoge, toda izenačenje nas je prisililo, da smo igrali še napadalneje.”

“Zelo dobro smo poznali slog igre nasprotne ekipe, ker imajo dobro obrambo in radi igrajo z žogo. Uspeli so izenačiti, vendar smo se mi dobro odzvali in na koncu nam je uspelo zmagati. V drugem polčasu smo hitro zadeli, kar nam je omogočalo, da smo igrali nekoliko bolj sproščeno in si ustvarili več priložnosti za zadetek.”

“Granada je vseskozi želela žogo in ni igrala tako, kot po navadi igrajo ekipe na Santiago Bernabeu. Dobro so se vračali v obrambo, toda pa smo mi dominirali in zasluženo osvojili vse tri točke.”

“Ronaldo je zelo ambiciozen igralec in vedno želi pomagati ekipi s svojo igro ter s svojimi zadetki.”

“Dejstvo, da je tako veliko število navijačev Granade prišlo v Madrid, je vredno vsakega občudovanja. So dobra ekipa in verjamem, da jim bodo navijači pomagali dosegati odlične rezultate.”