X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Higuain je v intervjuju za bwin.com analiziral današnje srečanje proti Malagi.

“Prepričani smo, da se lahko uvrstimo v četrtfinale. Pomembno je, da imamo prednost zmage s prve tekme pred povratno tekmo, ker bo Malaga morala poskusiti vse za zmago in eno od naših najboljših orožij so prav protinapadi.”

“Malaga je dobra ekipa in tako so nam na prvi tekmi otežili stvari, vendar pa se naše tekme proti njim vedno končajo dobro za nas. Temu morda ni bilo tako na naši prejšnji tekmi, vendar pa nam je vseeno uspelo spreobrniti rezultat v drugem polčasu. Vedno igrajo dobro tekmo in zato nam jih je vedno težko premagati.”

“Upam, da bom dosegel zadetek, če bom ponovno igral. Bilo bi zelo zanimivo, še posebej, če bi nam s tem pomagal pri napredovanju. To je vse odvisno od nas. Vse je v naših rokah. Imava majhno prednost, kar je zelo pomembno v takšnih srečanjih. Poskušali bomo po svojih najboljših močeh.”

“Veliko mojih sanj se mi je uresničilo v tem klubu, kot je na primer osvojitev ligaškega naslova, naslova v španskem super pokalu in naslov Copa del Rey. Kljub temu pa obstaja še veliko drugih naslovov, ki jih še nisem osvojil, kot je na primer Liga prvakov. Pred seboj imam še veliko izzivov v svoji karieri in upam, da jih bom dosegel. Zelo sem zadovoljna z vsem kar se je zgodilo do sedaj in upam, da se bo tako tudi nadaljevalo v prihodnosti.”

“Ponovno si želimo osvojiti naslov Copa del Rey. Real Madrid do lanskega leta dolgo časa ni osvojil tega naslova. Zaradi tega bi bili izjemno veseli, če bi osvojili naslov dve leti zapored. Celoten Madridismo stave na to in prav tako tudi mi. Upam kot prvo, da se uvrstimo v finale in da bi nato še enkrat osvojili naslov.”