X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je v mešani coni analiziral zmago v Malagi.

“Mi razmišljamo samo o sobotni tekmi na Mallorci. Želimo ohraniti našo prednost petih točk ali še bolje, da jo povečamo.”

“Zmagovalec srečanja med Osasuno in Barcelono še ni odločen. Mallorca je dosegla presenetljiv rezultat in enako bi se lahko zgodilo na drugem dvoboju. Osasuna si zasluži spoštovanje. Mi moramo razmišljati le o naši tekmi na Mallorci. Moramo se osredotočiti na to, ker smo si zaslužili pravico, da branimo prvo mesto na prvenstveni lestvici.”

“Bilo je težko zmagati v Malagi. Zadetek nam je omogočil, da se uvrstimo v naslednji krog tekmovanja, vendar pa smo ga dosegli po napaki vratarja. To je tisto, kar je pomembno na tem igralnem položaju, saj že najmanjša napaka lahko zasenči odlično predstavo na celotnem srečanju.”

“Pomembna je bila osvojiti naslov Copa del Rey v lanski sezoni in to nam je uspelo v tako lepem finalu proti Barceloni, vendar pa se sedaj ne moremo več naslanjati na to in se moramo osredotočiti na osvojitev La Lige in Lige prvakov.”