X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je na novinarski konferenci po tekmi analiziral zmago z 1-0 proti Malagi.

“Na prejšnjih dveh tekmah smo dosegli osem zadetkov in so nas ljudje obtožili, da se ne branimo dovolj dobro. Proti Malagi smo prikazali resno, pragmatično in praktično predstavo. Branili smo se zelo dobro in naš nasprotnik skoraj ni imel nobenih možnosti, da bo dosegel zadetek.”

“Nismo sicer prikazali briljantne predstave, vendar smo kljub temu se uvrstili v naslednji krog tekmovanja proti trdni ekipi, ki je igral zelo pametno na obeh tekmah. Bilo bi še toliko težje, če nam en bi uspelo doseči zadetka. Vložili smo veliko truda za zmago.”

“Moj cilj za mojo ekipo je bil, da dosežemo zadetek že v prvem polčasu, da bi s tem prisilili Malago, da bi več tvegati, vendar pa nam to ni uspelo. V prvem polčasu smo se počutili preveč udobno in smo zato igrali počasneje igro, kot smo jo vajeni. V nadaljevanju smo skušali igrati nekoliko hitreje.”

“Marcelo je začel drugi polčas kot levi bočni branilec, ko pa je Rondon prišel na igrišče, sem ga moral uporabiti bolj na centralnem branilskem mestu. Fabio je prav tako pomagal pri branjenju tega mest in zato se je Marcelo preselil bolj naprej in je pomagal pri naših protinapadih. Bil je prav tako tudi še svež, potem ko sta obe ekipi zadnjo tekmo igrali pred 48. urami.”

“Skoraj povsem smo prepričani, da poškodba Khedire ni resna.”