X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pevec Michel Telo obiskal trening Real Madrida

imageshack.us

Pevec Michel Telo je danes obiskal treninga Real Madrida na Valdebebasu. Brazilski pevec, ki je napisal glasbeni hit številka 1 v Evropi in Južni Ameriki,Ai se eu te pego, je ob tem v dar od Marcela prejel dres s številka ’12’, ki so ga podpisali vsi igralci Real Madrida.

“Zelo sem vesel, da sem tukaj z ljudmi, ki sem jih vedno občudoval,” je dejal Telo, “Zelo sem navdušena, da sem stopil na igrišče, na katerega so tudi oni stopili. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko nekoč stal tukaj. Sem nekoliko živčen in moram priznati, da je moje najljubše kratkočasenje igranje nogometnih videoiger. Vedno, ko igram, izberem Real Madrid in sedaj sem lahko tukaj z njimi. To je red neverjetno.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

“Cristiano Ronaldo je neverjeten in on je moj najljubši igralec. Res ga občudujem. Vedno sem ga občudoval, ker je eden najboljših igralcev na svetu, ki ne potrebuje nobenega opisa.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

imageshack.us imageshack.us imageshack.us