X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul: “Realu želim trojno slavje”

Čeprav je ljubljeni Real, kjer je zrušil kar nekaj klubskih rekordov, zapustil na majhna vrata, kot tehnološki višek, četudi gre za pravo pravcato legendo, pa Raul Gonzalez Blanco o belem baletu in trenerju Joseju Mourinhu govori zgolj in samo z izbranimi besedami.

Raul Gonzalez Blanco svojo igralsko nogometno jesen doživlja v Gelsenkirchnu, v dresu nemškega Schalkeja, kjer iz dvoboja v dvoboj dokazuje, da navkljub spoštljivim 34 letom nikakor še ni za v staro šaro. Čeprav je, kot sam pravi, s telesom in glavo povsem predan izzivom, ki jih ponuja igranje pri Schalkeju, pa je srce še vedno v Madridu … “Realu želim trojno slavje. Naj osvoji prvenstvo, Kraljevi pokal in Ligo prvakov. Mislim, da so to tudi sposobni. Jaz bom prvi, ki bo z navdušenjem sprejel takšen podvig,” je za As hitel pripovedovati legendarni španski napadalec, ki tudi v dresu nemškega prvoligaša pridno zabija gole. “Mislim, da lahko osvojijo prav vse. Favorita sta v vseh tekmovanjih po mojem le dva – Real in Barca,” meni Raul, ki ni izpustil niti ene tekme Reala, odkar je zapustil slačilnico galaktikov. “Videl sem prav vse tekme mojih nekdanjih soigralcev. Opažam, da se trud Joseja Mourinha vse bolj vidi. Ekipa se igralsko ni prav nič spreminjala, toda vidni so koraki naprej. Tekmovalno je ekipa naredila velik napredek in to se vidi tudi ob vodstvu v Primeri Division,” je za ugledni As razpredal Raul.

Vir: 24ur.com