X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je v intervjuju za bwin.com spregovoril o prihajajoči tekmi proti Mallorci.

“Naš cilj je vedno zmagati. Smo v zelo dobri formi in čeprav vemo, da bo tekma težka, bomo trdo delali, da bomo premagali Mallorco. Smo vodilna ekipa prvenstva in se bomo borili za osvojitev tega ligaškega naslova, kar je zelo pomembno za nas.”

“Sam sem trenutno v svoji najboljši formi do sedaj. Star sem šele 24 let in vseskozi se bom trudil, da bom še nadgradil svojo nogometno igro, saj sem psihično in fizično zelo dobro pripravljen. Počutim se odlično, dosegam veliko zadetkov in moram nadaljevati s tem delom, da bi ekipi pomagal osvojiti vse naslove.”

“Zame zelo pomembno, da sem najboljši francoski strelec v zgodovini kluba, s čimer sem prehitel Zidana, ki je najboljši igralec v zgodovini francoskega nogometa. Želim nadaljevati po njegovi poti. Velikokrat govorim z njim in sam ga obravnavam kot živo legendo.”

“Cristiano Ronaldo je odličen nogometaš in velikokrat mu podam za zadetek, ko igrava skupaj. To je dobro za nas, da igra za Real Madrid, ker ima odlične kvalitete.”

“Verjamem, da je Olympique Lyon favorit za osvojitev francoske Ligue 1, saj sem tam odraščal. PSG, Lille in Marseille bodo vedno zelo blizu, vendar verjamem, da bo Lyon na koncu osvojil prvenstvo.”