X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po koncu tekme analiziral zmago svoje ekipe na Mallorci in pojasnil taktiko, ki jo je uporabljal na tekmi.

“Pomerili smo se proti ekipi z odličnim trenerjem, ki je svojo ekipo odlično organiziral v obrambi. Vedeli so, katere so naše prednosti in kakšen je naš stil igre. Bili so zelo osredotočen in vse njihovi igralci so igrali kot eno ter čakali na protinapade. Mislim, da so imeli fantastičen prvi polčas. Včasih moraš pohvaliti tudi svojega nasprotnika.”

“Listek, ki sem ga dal Pepeju, sem imel že pripravljenega v primeru, da bi zabili drugi zadetek. V drugem polčasi smo morali tvegati za zmago in na omenjenem listku so bile navedene spremembe, ki jih bomo morali sprejeti, če bi še enkrat zadeli. Vem, da je ob velikih emocijah težko prenesti sporočila, ki ga želiš in zato sem na listek napisal določene spremembe, s katerimi se je Callejon premaknil nazaj na branilski bočni položaj, da bi se vrnili na bolj uravnovešen način igranja.”

“Iz igre sem potegnil Marcela, ker sem želel igrati le s tremi branilci proti nasprotniku z dvema kriloma in centralnim napadalcem. Tako sem sem odločil za tri hitre igralce: Fabia, Sergia in Pepeja. Velikokrat je potrebno zamenjati katerega od igralcev iz taktičnih razlogov in ne zato, ker bi slabo igral.”