X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Pepe

Sergio Ramos in Pepe sta po tekmi proti Mallorci v mešani coni spregovoril za medije.

Ramos
“Zmaga je bil naš edini cilj, vendar pa smo vedeli, da bo bila težka tekma. Bili smo dobro seznanjeni s tem kako Capparos preoblikuje svoje ekipe. Mallorca je bila pogumna in je pokazal značaj ekipe.”

“Upam, da v prihodnosti ne bomo več odvisni le od predstave v drugem polčasu, saj bi raje videl, da bi že v prvem polčasu opravili dovolj za zmago. Še naprej se moramo učiti iz svojih napak in popraviti naše predstave v prvem polčasu, da bi s tem preprečili ponovitev tega. Zaslužili smo si končni rezultat in osvojili tri zelo pomembne točke.”

Pepe
“Kar malce težko se osredotočimo na našo igro na začetku tekme in to bomo morali popraviti, da se to ne več ponovilo. Spremeniti moramo našo miselnost, se počiti in nato razmisliti o tem, kaj moramo storiti proti Barceloni.”

“Trener mi dal listek s taktičnimi navodili in ta navodila sem moral povedati mojim soigralcem. Hotel je, da se dobro branimo, ker si bo Mallorca prizadevala izenačiti.”