X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Granero

Benzema in Granero sta po koncu tekme analizirala tekmo proti Barceloni.

Benzema
“Barcelona je bila vedno odlična ekipa in na naslednji tekmi se bomo morali boriti do samega konca, kot smo se sedaj borili v prvem polčasu. To je dvoboj na dve tekmi in pred nami je še vedno ena tekma, čeprav je bilo zelo pomembno zmagati doma. Poskusili jih bomo premagati v Barceloni in se uvrstiti v naslednji krog tekmovanja.”

Granero
“To je za nas boleč rezultat, saj je vedno težko izgubiti doma. Dvoboj je še vedno odprt in na povratni tekmi bomo poskušali otežiti stvari Barceloni.”

“Spremeniti moramo našo miselnost, da bi lahko v nedeljo zmagali ligaško tekmo. Prepričan sem, da nam bo tekma proti Barceloni pomagala dvigniti moralo za tekmo proti Athletic Bilabaou.Glede povratne tekme proti Barceloni bomo razmišljali po tej tekmi. Navijači so nas podpirali čez celotno tekmo in poskusili se jim bomo oddolžiti na povratni tekmi na Camp Nou.”