X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Carvalho & Ramos

Ricardo Carvalho se je vrnil po poškodbi kolena v osrčje Realove obrambe na tekmi proti Barceloni. Carvalho in Sergio Ramos sta po tekmi analizirala dogajanje na igrišču Santiaga Bernabeu.

Carvalho
“Vedno lahko igraš bolje. Bili smo dobri in smo igrali kompaktni ter uravnoteženo igro, vendar pa je zadetek Puyola na začetku drugega polčasa spremenil potek tekme. Po prvem zadetku je njihova samozavest zrasla in s tem se je izboljšala tudi njihova igra. Naredili bomo vse, da spreobrnemo rezultat.”

“Za menoj je zelo težko leto, potem ko sem v pretekli sezoni odigral veliko tekem, v letošnji pa so me doletele poškodbe. Sedaj se iz dneva v dan počutim bolje in upam, da bom vrnil v formo iz lanske sezone. Resnično sem se veselil, da bom lahko igral in pomagal ekipi.”

Ramos
“Moramo biti realni, nismo bili dovolj dobri. Zapravili smo vodstvo in Barcelona je bila učinkovita pri doseganju zadetkov. Sedaj se moramo osredotočimo na naslednjo tekmo La Lige. Izjemno težko bo premagati Barcelono na Camp Nou, vendar pa se ne bomo predali v pokalu. Ne znam vam povedati kaj nam je manjkalo, da bi jih premagali. Včasih zmagaš, drugič izgubiš. Poraz je boleč, ker so oni naš glavni konkurenti. Na povratni tekmi bo zelo težko, vendar pa nič ni nemogoče.”

“Prilagodili smo se na trenerjevo filozofijo. Miselnost in pristop sta najbolj pomembna in bolje je zmagati, kot pa izgubiti. Še moramo odigrati povratno tekmo na Camp Nou, kjer bomo morali imeti zmagovalno miselnost.”

“Ne bomo nadaljevali z napetimi trenutki in razpravami med ekipama. V prejšnji sezoni je bilo več stvari na kocki, saj je bil na kocki naslov. Te slike mečejo slabo luč na nogomet in niso vredne, da jih ljudje vidijo. Pepe? Nisem videl slik in vse se je zgodilo preveč hitro. Naš grb bi morali nad vsem tem.”