X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je na včerajšnji tiskovni konferenci spregovoril o današnji tekmi na Santiago Bernebeu proti Athletic Bilbaou.

“Pričakujem, da bo težka tekma, kot so vedno proti Athleticu. Imajo dobre igralce in da so dobra in ambiciozna ekipa, prav tako pa so trenutno v vrhu lestvice in upajo, da se bodo še povzpeli po njej. Pričakujem zapleteno srečanje.”

“Sam lahko samo obljubim, da bomo začeli tekmo kot vodilna ekipa prvenstva in ko bomo končali tekmo, bomo še vedno vodilna ekipa prvenstva. Edina stvar, ki je bila za mene osebno na kocki na naši nedavni tekmi Copa del Rey, je bilo moje lastno veselje naslednji dan. Proti Athleticu bomo igrali povsem drugo tekmo. Tisti, ki v nogometu živijo preveč na trenutkih veselja in žalosti, imajo sčasoma težave, vendar pa jih sam nimam. Sam še naprej delam, ko imamo dobro serijo in se ne mulim, ko imam slabo serijo. Skušam ostati neopažene, ko gredo stvari dobro in se ne skrivam, ko stvari ne gredo tako dobro.”

“To jutro (včeraj, op.p.) sem bil v redu, sedaj pa sem žalosten, kot vsi ostali, ker je umrl oče enega od nas in smo ga videli, kako trpi. Smo žalostni in to nas je prizadelo. Ta oseba je bila z nami, ko je prejel to žalostno novic in zaradi tega sem žalosten.”

“Številke govorijo same zase. Od začetka leta 2012, smo prejeli dva gola iz prekinitev proti Malagi, enega proti Mallorci in še enega proti Barceloni. To je enostavno preveč. Včasih je bolje ne preveč misliti o teh napakah, da bi se izognili narediti iste napake. Zavedamo se naših napak in prav tako tudi potencialna Athletica ob prekinitvah.”

“Želim čestitati Casillasu za to, ker bo odigral svojo 600. tekmo z ekipo. Upam, da jih bo odigral še veliko več.”

“Pepe je na listi vpoklicanih igralcev, vendar pa bomo še videlo, če bo dovolj zdrav, da bi lahko igral ali ne. Moral sem vpoklicati druge igralce za njegovo igralno mesto. Če mu ne bo uspelo priti v prvo postavo, bo to uspelo nekomu drugemu, saj so vsi dobri igralci.”

“Pepe se je opravičil in to je zame dovolj. Nisem vas videl zasliševati drugega igralca v lanski sezoni, ko je ta rekel, da nikoli ni imel rasističnih pripomb. Vsi ste verjeli temu igralcu. Sem bi bil jezen, če bi Pepe v javnosti dejal, da kar je naredil je bilo nenamerno, potem ko bi meni osebno dejal drugače. Tisti, ki mislite, da je lažnivec morate reči to in biti odgovoren za posledice. To je vaša pravica, da mu pravite lažnivec, če želite, vendar pa morate prevzeti posledice. To bi moralo biti zaplet med vami in oseba, ki jo obtožujete, da laže.”