X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Callejon & Arbeloa

Callejon je ponovno zadel proti Athletic Bilbaou. S soigralcem Arbeloo sta po tekmi z mediji delila svoje misli.

Callejon
“Obe ekipi sta pokazali dobro predstavo. Athletic je igral zabaven nogomet, toda tudi mi smo ustvarili hitre prehode in uprizorili hitro igro. Bolje bi bilo, če oni ne bi zadeli, vendar pa smo se pobrali in odigrali dobro ter dokazali, da se znamo vrniti, ko stvari izgledajo zapletene.”

“Vsi smo tu z razlogom, da pomagamo. Tako na igrišču, kot na klopi. Danes smo morali ekipi dodati hitrost. Imel sem nekaj sreče, kajti Higuain mi je zelo lepo asistiral pri zadetku. To tekmo smo vzeli kot pomemben test in smo osvojili vse točke ter tako ostali na vrhu La Lige. Sedaj bomo morali začeti delati na tem, kako se v sredo prebiti v naslednji krog v pokalu.”

Arbeloa
“To je bila zelo pomembna tekma, prav tako pa tudi zelo težka. Za zmago smo morali pokriti veliko prostora, vendar pa včasih ta lastnost dodatno pokaže, kako se borimo za vsako zmago. Lahko zmagaš ali zgubiš, vendar pa mi želimo le izbrisati podobo, kakršno smo si ustvarili na prejšnji pokalni tekmi.”