X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Iker Casillas je proti Athletic Bilbau odigral svojo 600. uradno tekmo v majici belega baleta, proti kateremu je kapetan Reala tudi debitiral. Po koncu tekme je vratar analiziral tekmo.

“Pomembno je, da nadaljujemo z zmagami. Še vedno imamo pet točk prednosti. Imam ogromno čustev in spominov na vseh 600 tekem, ki sem jih odigral za klub, tako da bi težko naštel vse. Je pa zanimivo, da sem dosegel to število proti Athleticu, proti katerem sem tudi debitiral. Srečen sem in ponosen, da sem lahko ob boku legend, kot so Gento in Hierro. To pomeni, da je pot na kateri sem, dolga in vse prej kot lahka. Nisem pričakoval, da bom odigral takšno število tekem.”

“Ne moramo izgubiti razuma in kriviti eden drugega. Žvižgi so namenjeni vsem nam. Vsi moramo biti združeni, tako ekipa kot tudi navijači. To je način kako priti do dobrih rezultatov. Vsi moramo strmeti v isto smer, če se želimo ob koncu sezone veseliti ligaškega naslova. Nimam slabega odnosa z nobenim izmed mojih soigralcev. Vprašati boste morali Marco (španski športni častnik, op.p.) o tem kaj je objavila. Nimam nič proti njim, toda o današnjem članku boste morali vprašati njih. Mi nismo tu, da bi govorili o tem, ali je to res ali ne. Ne smemo pustiti, da bi nas zvlekli v to.”

“To je Bernabeu in vsak žvižg namenjen trenerju, je namenjen tudi nam. Če želimo osvojiti prvenstvo in se trinajstega maja veseliti, moramo vsi hoditi v isto smer. To je edino, kar je važno. Ne smemo izgubiti živcev in s prstom kazati na soigralce, trenerje ali vodstvo. Izgubili smo eno tekmo, ekipa ni igrala dobro, zato moramo sedaj misliti na naslednjo tekmo v pokalu.”

“Logično je, da bo težko izničiti prednost Barcelone, toda ni nemogoče. Če je Barcelona uspela tu zmagati z rezultatom 2-1, zakaj mi ne bi mogli storiti enako? Naš cilj je zmaga in to bo prineslo zanimivo in razburljivo tekmo. Še ničesar nismo izgubili in moramo dati vse od sebe, da se prebijemo v naslednji krog tekmovanja. Danes je bila La Liga, jutri je pokal in drugič bo Liga prvakov. Bolj kot kadarkoli moramo biti združeni. To je edino kar je pomembno.”

“Nimam slabega odnosa z nobenim od soigralcev. Skupaj smo na treningu, pred tekmo in na tekmi, prav tako kot vse ostale ekipe. Lahko postanem jezen na vsakogar ob kakšnem dnevu, ali obratno, toda to ni nekaj, kar bi bilo potrebno potencirati. Ni problemov med Portugalci in Španci. Zdi se mi celo nekoliko absurdno, ker naj bi bili Brazilci med tako imenovano portugalsko skupino.”