X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Marcelo & Benzema

Marcelo je dosegel prvi zadetek pri zmagi belega baleta proti Athletic Bilbao, potem ko je pred tem fantastično sodeloval z Ronaldom in Benzemajem. Branilec in Benzema sta po koncu tekme spregovorila z novinarji.

Marcelo
“To je zelo pomembna zmaga za nas. Dobro smo držali žogo in smo odigrali organizirano tekmo. Vedeli smo, da bo težko igrati proti Athleticu Bilbaou.”

“Lahko vidite, da smo povezani in da se nič čudnega ne dogaja. Če bi se, bi to vplivalo na nas. Počutim se super, ker sem strasten pri igranju nogometa. Zame je vedno pomembno, da na Santiago Bernabeu igram v tem dresu in zaradi tega dam na tekmi vse od sebe. Borili se bomo do konca in se bomo ustavili le, ko bo sodnik odpiskal konec tekme. Real Madrid se bori do konca na vsaki tekmi in na vsakem treningu.”

Benzema
“Soočili smo se s odlično ekipo in smo se močno osredotočili na tekmo. To je zelo pomembna zmaga. Mourinho je odličen trener in imamo odlično ekipo. Gre nam dobro in moramo nadaljevati dobro delo za končno zmago v prvenstvu. Mi smo dobra in enotna ekipa. “