X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je medijem zaupal, da je imel vseskozi občutek, da bodo njegovi varovanci tekmo zmagali, kljub temu, da je Atletic Bilbao prvi povedel.

“Prvič je, da moja ekipa vodi na lestvici s petimi točkami dva kroga. Uspeli smo se prebiti v izločilne boje Lige prvakov in moramo še odigrati eno tekmo v Copa del Rey. Če izgubimo slednjo, bomo izločeni s strani Barcelone, ne Alcorcona. Nismo v težkih časov in smo v dobrem zdravstvenem stanju. Edina stvar, ki nas prizadene je to, kar se je pravkar zgodilo Oscarju Ribotu.”

“Naš nasprotnik nam je povzročil veliko težav. Igrali so dobro. Naši obrambni problemi so v drugem polčasu izginili in smo zmagali dostojno. Vseskozi sem imel občutek, da bomo na koncu zmagali. Naredili smo nekaj napak v obrambi, vendar je težko zaustaviti Llorenteja, ker ima posebne značilnosti in De Marcos je inteligenten igralec. Odlično smo reagirali po prejetem zadetku in nato igrali zelo dobro.”

“Ne motijo me žvižgi. To ni problem, je pa res, da se mi je to zgodilo prvič. Tu so žvižgali že Zidanu, Ronaldu, Cristiano, ki je zadnji dobitnik nagrade zlati čevelj. Zakaj ne bi tudi meni? Zidane je na žvižge odgovoril z igro, enako tudi Cristiano in Ronaldo. Bom še naprej trdo delal, da se bodo lahko odzvali, kot so to storili že nekajkrat, vendar pa lahko pride dan, ko so navijači žalostni. Ni bilo težav ta teden. Izgubil sem tekmo v sredo, vendar sem v petek že razmišljal o nocojšnji tekmi. Igrali smo in zmagali. To je vse.”

“Edini razlog za spremembe v ekipi je ta, da sem jaz trener in sem jih naredil. Ni mi jih treba utemeljiti, še posebej ne novinarjem. To je moja odločitev. Porazov imajo enega očeta, medtem ko jih imamo zmage veliko. Sam bom še enkrat rekel: veliko ljudi je odgovornih za današnjo zmago.”

“Sem nogometni profesionalec, ki poskuša braniti Real Madrid z dostojanstvom in v celoti izkoristiti moje sposobnosti. Real Madrid me je prosil, da postnem trener ekipe. Klubsko vodstvo so pravni zastopniki navijačev in sam imam fantastičen odnos s predsednikom, generalnim direktorjem Josejem Angelom in upravo kluba. Vedo, da nikoli ne bodo imeli težav z mano. Sem miren in samo opravljam svoje delo.”

“Ekipa igra zelo dobro. Ne srečam se vedno z mediji, ko zmagamo, toda vedno, kadar izgubimo. Enako storim tudi na igrišču. Ko ekipa zmaga so zasluge od ostalih, toda če izgubi, krivim sebe.”