X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas & Ramos optimistična pred novim El Clasicom

Kapetana Real Madrida, Iker Casillas in Sergio Ramos, verjameta, da je ekipa sposoben napraviti preobrat na jutrišnjem srečanju Copa del Rey proti Barceloni na Camp Nou. Oba sta seznanjena s tem, da se Real Madrid nikoli ne preda in to želita povedati navijačem v intervjuju, ki sta ga opravila za uradno stran kraljevega kuba.

Casillas
“Pred našo ligaško tekmo proti Athleticu so bile naše misli usmerjene samo v La Ligo. V ponedeljek, ko smo prispeli na Valdebebas, smo se spogledali in si rekli, da moramo stisniti zobe zaradi težke tekme proti Barceloni, obenem pa moramo vedeti, da se lahko prebijemo v naslednji krog tekmovanja in to je tudi naš cilj. V Barcelono bomo odpotovali z namenom, da napredujemo.”

“Vsi smo razpravljali. Vsak igralec si želi sodelovati v teh izjemnih tekmah. Real Madrid bo uprizoril dobro predstavo. Moramo le obdržati zmagovalno miselnost in verjeti, da lahko spreobrnemo izid prve tekme.”

“Mislim, da že precej časa nisem videl tako dobrega vzdušja v ekipi. Vzdušje je odlično in prijetno. To je mlada in zdrava skupina igralcev. Ni potrebe skrbeti.”

“Prednost, ki jo imamo pred Barcelono pomeni, da delamo dobro v tem prvenstvu ter da si zaslužimo biti vodilni in braniti prvo mesto na ligaški lestvici. Vemo, da bodo vsi nasprotniki dali vse od sebe proti nam, zato moramo biti še bolj združeni kot kdajkoli in zmagovati tekmo za tekmo.”

“Jutrišnja tekma bo fantastična, v to smo prepričani. Želimo, da so navijači ponosni na Real Madrid ter vedo, da gremo v tekmo proti Barceloni z mišljenjem, da lahko napredujemo. Igralci, izbrani s strani trenerja, se bodo borili do smrti, ne glede na to kateri bodo izbranci.”

Ramos
“Popolnoma smo prepričani v spreobrnitev izida iz prve tekme. Real Madrid ljudem vedno pride prvi na misel, ko se govori o nemogočih zmagah. Prisiljeni smo dati vse od sebe in se uvrstiti v naslednji krog. Morala v klubu je dobra, zahvaljujoč dobrim rezultatom v letošnji sezoni.”

“Preobrati so sestavni del te institucije in smo bolj združeni kot kdajkoli. Želimo si napredovanja. Real Madrid vedno razmišlja o povratkih, ne glede na rezultat prvega srečanja. Ekipa je združena. Naše številke so tam in odvisni smo samo od nas samih v vsakem tekmovanju.”

“Kot drugi kapetan ekipe vam zagotavljam, da smo še bolj združeni kot kdajkoli prej ter da je ta skupina zelo močna. To nam bo prineslo uspeh. Smo mlada ekipa z velikim potencialom, toda pa je vedno prostor za izboljšave. Naš odnos s trenerjem je bil vedno dober. Mourinho je idealen trener za ta klub in veseli smo, ker se lahko učimo od njega. Zelo je izkušen, osvojil je vse in iz nas povleče le najboljše.”

“Imamo pet točk prednosti pred Barcelono. To je pomembno dejstvo in cenimo naše dobro delo. Tekmujemo z eno najboljših ekip na svetu, kar nas navdihuje, da delamo še bolj trdo in izpopolnjujemo našo igro. Sezona je dolga, toda delamo dobro.”

“Moramo biti prepričani, da je Real Madrid sposoben česarkoli. Ljudje mislijo na Real Madrid, ko je kaj nemogoče. Navijači vedo, da se bomo borili do smrti in poizkušali spreobrniti izid prvega srečanja.”