X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je včeraj na novinarski konferenci spregovoril o današnji povratni tekmi četrtfinala Copa del Rey.

Še vedno imamo možnost, da se prebijemo v polfinale. Dali bomo vse od sebe, se pa zavedamo, da smo prvo tekmo izgubili z 1-2. Bo težko, vendar pa bomo poskušali spreobrniti srečanje in se uvrstiti v naslednji krog tekmovanja.”

“Imamo pet točk več kot moštvo, za katerega vsi mislijo, da je najboljše na svetu. Ko sem prišel sem, je Real tradicionalno izpadal proti nižjeligašem in v lanski sezoni smo osvojili španski kraljevi pokal. Ekipa pred mojim prihodom ni bila nosilka skupine v Ligi prvakov, sedaj pa smo postavili najboljši rezultate v zgodovini skupinskega dela Lige prvakov in smo ponovno z lahkoto nosilci skupine. Smo vodilna ekipa La lige tako, da mi ne deluje, da imamo toliko težav ali da nam gredo stvari narobe.”

Če bo Pepe nared, bo tudi igral. Njegov nastop je še pod vprašajem, težave imata tudi Granero in Lass. O njihovih nastopih se bom odločil po sredinem jutranjem treningu.”

“Ne bom objavil začetne postave. Imam dvome glede nekaterih igralcev in tako še sam vedno ne vem, kateri sistem bom uporabil. Prav tako sem imel pomisleke do začetka prve pokalne tekme zaradi odsotnosti v ekipi. Enako bo jutri in zato ne bom ničesar rekel, nenazadnje pa sem jaz trener in odločitev je moja, tako da mi je ni treba javno naznaniti.”

“Barcelona ima svoj ​​stil in načela, ne glede na vse spremembe v ekipi. Če bo na razpolago Pedro ali nekdo drug, to ne bo vplivalo na njihovo igro.”

“Sam sem delal v štirih državah in lahko rečem, da so vse države različne. Obstajajo številne razlike med Španijo in Anglijo ter med klubi v katerih sem delal v vsaki od teh držav. Sam trenutno doživljam zelo dober osebni trenutek.”

“Zakaj so mi žvižgali proti Bilbau? Ne vem. Morate vprašati njih (navijače, op. p.). Glede novic od odhodu pa vas lahko vprašam, ali sem to jaz rekel? Vprašajte svoje kolege.”