X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je pohvalil svoje igralce po sredini predstavi v četrtfinalu španskega kraljevega pokala na stadionu Camp Nou v Barceloni.

Včasih dosežeš zadetek brez pretiranega truda, nam pa ni uspelo zadeti iz štirih ali petih čistih priložnosti. Iskali smo več globine v napadu preko Benzemaja in Callejona, pa še Ronaldo se je pomaknil bolj proti sredini igrišča.”

“Lahko je bilo govoriti z igralci ob polčasi. Moral sem spremeniti nekaj stvari. Odmori med polčasi so kratki, ko tvoja ekipa ne igra dobro. Tistih deset minut ni dovolj. Tokrat pa sem potreboval samo eno minuto, saj je moja ekipa v prvem polčasu igrala zelo dobro. Povedal sem jim naj nadaljujejo s prikazano igro.”

“Tukaj sem že igral s Chelsejem, Interjem in Real Madridom. Igranje na Nou Campu ni nič novega zame, tu sem že igral. Bili smo navdušeni in motivirani za zmago. Vedeli smo, da bo težko, ker smo zaostajali s prve tekme. V slačilnici sem nekoga slišal reči, da je tu nemogoče zmagati. O sojenju ne morem povedati ničesar. Ni potrebe. Vi ste tisti, ki razumete nogomet. Jaz ga ne razumem toliko. Sicer ne berem časopisov prav pogosto, a tokrat bom prav z zanimanjem spremljal vse in prav zanima me, kakšne bodo vaša poročila in vaša mnenja o tekmi.

“Mogoče nam je Pep Guardiola čestital po lanskoletnem finalu, zato ker je bila čista tekma. Če želite mu jaz lahko čestitam za zmago iz prejšnjega tedna. Nimam nobenega problema storiti to. Tisto tekmo so si zaslužili zmagati.”