X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je na današnji novinarski konferenci spregovoril o jutrišnji tekmi La Lige proti Zaragozi.

“Moštvo razmišljanje le o tekmi proti Zaragozi, ki bo zagotovo težka. Kljub stanju v katerem so, jim je lani uspelo povzročiti težave nam. Moštvo razmišlja le o zmagi in da prikaže še eno dobro predstavo.”

“Kar je pomembno je to, da navijači podpirajo ekipo. Kadarkoli so skandirali ime trenerja, ta vedno pokaže na igrišče, tako da občinstvo podpira igralce, kar je najbolj pomembna stvar od vsega. Mislim, da je Mourinho tako navdušen kot vedno, če še ne še bolj, na prav vsaki tekmi.”

“Igralci Real Madrida vedo, kako elegantno priznati poraz. Zgodovina kluba nas je navadila na zmage in ne na poraze na tak način, zato mislim, da je ekipa prikazala spektakularno predstavo proti Barceloni. To je sedaj le še ena tekma. Moramo si zapomniti samo vtisa, ki smo ga pustili in se osredotočiti na našo naslednjo ligaško tekmo.”