X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka & Altintop

Kaka je dosegel prvi zadetek za Real na tekmi proti Zaragozi. Brazilec in Altintop sta oba tekmo proti Zaragozi začela v prvi postavi, po tekmi pa sta še analizirala tekmo.

Kaka
Spet se počutim dobro v svoji koži. Spet igram lep nogomet in to me navdaja z optimizmom. Imamo cel teden za pripravo na tekmo proti Getafam. Priložnost za dosego gola sem imel že takoj na začetku tekme, a je moj strel z glavo le za las zgrešil vrata, nato pa še enkrat ko sem prišel v kazenski prostor. Morali bomo spremeniti nekaj stvari, saj ni normalno, da skoraj vedno prejmemo prvi gol na tekmi. A po drugi strani ti povratki dokazujejo našo željo po zmagi, to so opazili tudi navijači na stadionu Santiago Bernabeu.

Altintop
“Pomembno se mi, da ekipa zmaguje svoje tekme in da bomo še naprej trdo delati za to. Nadaljevati moramo v tej smeri, da bi ostali na vrhu lestvice. Zaragoza je igrala zelo dobro. Naš trener je kot nalašč za Real Madrid in z njim je možno prav vse.”