X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je na novinarski konferenci po zmagi nad 3-1 Zaragoza analiziral tekmo.

“Nismo igrali tako, kot smo si želeli, vendar pa smo kljub temu zadovoljni. Imamo zelo dobro ekipo, kar je trener že večkrat poudaril. Prav tako pa je dobro, da je prisotna konkurenca med igralci, saj zaradi tega vedno daje vse od sebe.”

“Vsi se dobro zavedamo karakteristik Cristiana. Njegove izkušnje mu omogočajo, da napreduje in se prilagaja potrebam ekipe. Vemo, kakšni so navijači na Santiago Bernabeu in kaj hočejo. Še ne tako dolgo nazaj niso bili na njegovi strani, tokrat pa so ga nagradili s stoječimi ovacijami. Odigral je na zelo visoki ravni. Boljše je, da napreduje in če igralec njegove kakovosti uspe napredovati, potem je to super za ekipo. Ozil ni igral na ravni lanske sezone v zadnjem času, vendar pa je sedaj videti naravnost odličen. Kaka je dosegel gol in vsi smo veseli zanj.”

“Kar je pomembno je to, da je ekipa v redu. Nadaljujemo z zmagami in tako moramo tudi nadaljevati. Polovica ligi je še vedno v igri in vsi naši igralci bodo za nas zelo pomembni. To je bil tekma za Nurija, vendar pa smo se odločili uporabiti Lassa. Še veliko tekem je ostalo in Nuri dela zelo dobro. Še zelo dobro nam bo prišel. Dali mu bomo našo podporo. Vse kar potrebuje je več igralnega časa.”

“Za Xabi Alonsa in Marcela se ne zdi, da sta se huje poškodovala, vendar pa bomo morali videti, kako se bosta poškodbi razvili. Sposobnosti Granera niso presenečenje. Mi vsi se zavedamo njegove kakovosti.”