X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Özil & Pepe

Mesut Özil in Pepe sta spregovorila z novinarji o zmag proti Zaragozi.

Özil
“JVesel sem, da lahko z dobrimi predstavami pomagam svoji ekipi in ker smo zmagali. Za nami je zelo pomembna tekma. Ssak dan pridno treniram, veliko se pogovarjam s trenerjem in dobre igre so tu. Zelo dobro se ujamem s Kakajem, saj na treningih in tekmah vedno zabijeva vsaj en gol.”

Pepe
“Mislim, da je Zaragoza odigral zelo dobro tekmo. Premagali smo vse težave, ki smo jih doživeli v prvem polčasu, da bi ohranili svoje mesto na vrhu lestvice. Mislim, da je to zelo pomemben mesec in da bomo lahko igrali na vsaki tekmi z največ vloženim trudom. Vemo, da so navijači z nami. Na vsaki tekmi se trudimo, da bi jih osrečili in razveselili. To je duh in odločnost, ki ju imamo.”

“Ljudje so me tukaj vedno zelo dobro obravnavali in zato se počutim zelo dobro v Real Madridu. Želim igrati po svojih najboljših močeh, ker sem ponosen, da sem del tega kluba in te ekipe.”