X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Callejón

José Callejón je bil eden od gostov tehničnega odbora, ki bo izbral 132 najobetavnejših mladih igralcev Španije. Callejon je v preteklosti sam dobil priznanje na tem nogometnem izboru, ob tej priložnosti pa je spregovoril Real Madridu.

“Če Mourinho pravi, da sedem točk ni veliko, potem ni. On ve to bolje od vseh nas. Nič se ni sedaj spremenilo. Še naprej delamo s ponižnostjo in upamo, da bomo slavili na prihajajočih obračunih.”

“Getafe so vedno nevaren nasprotnik. Vsako tekmo je težko zmagati, vendar pa bomo igrali svojo tekmo. Prejšnji teden smo dobro igrali proti Barceloni in vedno moramo igrati na tako visokem nivoju. Cilj ekipe je dobro igrati na vsaki tekmi v vsakem tekmovanju. Od sedaj naprej ne želimo več izgubljati točk, da bi osvojitev naslova lahko bila odvisna le od nas samih.”

“Sem mislil, da v Barceloni ne govorijo o sodnikih. Nekaj se je moralo zgoditi. Nekaj se bo ponovno zgodilo, da se bo govorilo o njih.”

“Sem zelo zadovoljen. Moje sanje so vedno bile vrnitev v Real Madrid. Moram se zahvaliti trenerju in vsem mojim soigralcem za pomoč. Moral bom nadaljevati s svojim trdim delom, da bi še naprej izboljševal svoje predstave.”

“Mourinho je vsak dan vesel in delovno razpoložen. Sam in vsi moji soigralci mislimo, da je Mourinho je idealen trener za ta klub.”