X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je spregovoril v intervjuju za bwin.com in pri tem analiziral sobotno tekmo proti Getafam.

“Prednost, ki jo imamo v La Ligi ne bo razlog za nas, da se sprostimo. Vemo, da moramo še vedno odigrati praktično celotno drugo polovico sezone in veliko naših tekem bodo kot finala. Ta tekma v Getafah bo prvo od teh final in ne moremo si privoščiti, da bi izgubljali točke. Naslov prvaka osvojiš tako, da zmagaš na vsaki tekmi.”

“Vedno je težko igrati na Coliseumu, ker je zapleteno prizorišče. Ostale ekipe so vedno še posebej motivirani za tekme proti Real Madridu, poleg tega pa Getafe igrajo tudi dober nogomet. Običajno nam otežijo stvari. V prvenstvu je za nami dobra serija, ki ji moramo slediti. Moramo pokazati enak odnos, kot do sedaj in še naprej dosegati zadetke. Še naprej moramo biti konkurenčni in verjamem, da bomo zmagali, če bomo dali 100% od sebe.”

“Vedno sem se počutil pomembnega v tej ekipi. Ne počutiš se pomembnega samo za igranje, temveč tudi za to, da si del te ekipe. Majhna ekipa nas vse prisili, da smo pripravljeni ob vsakem času, saj lahko zaigramo ob kateri koli trenutku. Sam v zadnjem času igram več in zaradi tega sem zelo vesel.”

“Mourinho se poveže s svojimi igralci na prav poseben način. Z veliko lahkoto mu uspe imeti tesne vezi s svojimi igralci, kar gre zahvaljujoč predvsem njegovemu značaju, obnašanju in načinu s katerim nas obravnava. Ne vem, kako to počne, vendar pa mu vedno uspe, da nas ohrani v vrhunski formi, osredotočen in zato ga v celoti podpiramo, tako da vsi hodimo v isto smer.”

“Morala ima velik vpliv na tekmo, tako kot tudi tehnika in telesna pripravljenost. Ne moreš trenirati na psihološki ravni na noben poseben način in pri tem je vedno prostor za izboljšanje.”