X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je na današnji tiskovni konferenci analiziral jutrišnjo tekmo proti Getafeju .

“Xabi Alonso je danes treniral normalno in je pripravljen za igranje. Getafe so zelo močan nasprotnik, kar dokazuje tudi njihova domača zmaga proti Barceloni v letošnji sezoni. Luis Garcia se je pridružil dobri ekipi, ki se odlično brani in je zelo močna iz protinapadov.”

“Nič novega ni za povedati o Graneru, tu je odraščal in je spektakularen igralec. Na začetku sezone ni veliko igral, zaradi predsezonske poškodbe. Imamo malo številno ekipo zato, ker smo si tako želeli sami in Granero kadarkoli igra, vedno opravi svoje delo z odliko.”

“Vseskozi smo govorili, da bo Kaka pomemben član tega moštva. Postaja veliko bolj samozavesten in njegova kakovost lahko zelo pomaga ekipi, ko je v formi v kakršni je trenutno.”

Karanka

“Najboljši način za izboljšanje forme je igranje tekem, toda Sahin nima te priložnosti. To vpliva na njegovo samozavest, saj je bil v Nemčiji pomemben igralec. Prepričani smo, da bo to premagal.”

“Di Maria ne bo vpoklican v ekipo za tekmo, dokler ne bo stoodstotno pripravljen. Imel je težave in ne bo igral, dokler ne bo v dobri formi. Imamo odlično, kakovostno moštvo, kjer vsi delajo dobro. Vsakič moramo vpoklicati osemnajst igralcev in Carvalho je za nekatere tekme odlična izbira in ne tako dobra za katere druge. Kar je edino pomembno je to, da je pripravljen, ko ga potrebujemo.”

“Po tekmi z Barcelono v španskem kraljevem pokalu smo omenili sodnik, saj so vsi videli kaj se je zgodilo, toda ne bom razpravljal o tem, kar ima Barcelona sedaj za povedati o njih. Real Madrid je vedno omenjal sodnike ali so naredili dobro delo ali slabo. To sem sam doživel že velikokrat kot igralec in vse se zelo hitro spremeni iz dneva v dan.”

Karanka