X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Özil

Mesut Özil je v intervjuju za nemško revijo Kicker izrazil željo, da zaključi svoje nogometni dni v Real Madridu.

Svojo aktivno nogometno pot si želim končati v Real Madridu. Vem, da bo težko, ker imam še veliko let igranja pred seboj in ker bo prišlo veliko mlajših in dobrih igralcev, ampak želim biti del te prihodnosti. Vem česar sem sposoben in sem prepričan, da bom ostal še veliko let v Real Madridu.”

“Mourinho gradi moje zaupanje in po njegovi zaslugi sem postal bolj inteligenten igralec na igrišču. Zelo sem mu hvaležen za pomoč pri nadgradnji svojega ​​potenciala. Veliko se pogovarjava in vedno me podpira pri vseh odločitvah. Vedno mi da občutek, da sem zelo pomemben za to ekipo.

“Prednost sedmih točk se zdi veliko, vendar pa lahko izgine že samo z dvema porazoma. Moramo se osredotočiti na to, da bomo dobro igrali. Barceloni nas ne bo dohitela, če bomo mi dobro opravljali svoje delo.”

“Kaka in jaz sva pokazala, da lahko skupaj dobro igrava. Razumeva drug drugega na in izven igrišča. Je dober človek in igralec svetovnega kova. Ne verjamem, da ekipa ni na slabšem, ko oba začneva v prvi postavi.”

“To je ekipa številka 1 v Španiji. Ko igraš za Real, te navijači ob slabših predstavah vedno opomnijo, za kako velik klub igraš. Iz tega sem se ogromno naučil in sem postal še močnejši.