X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Xabi Alonso & Arbeloa

Xabi Alonso ter Alvaro Arbeloa sta po tekmi z Getafejem analizirala predstavo madridskega Reala.

Alonso
“To je izjemno pomembna zmaga, saj so okoliščine to tekmo naredile zelo težko in komplicirano. Težko je bilo zaradi vetra, zelenice in mraza. Vendar to ni noben izgovor in zaslužili smo si, da nazaj domov potujemo s polnim izkupičkom.  Ni lahko premagati Getafe na njihovem stadionu, kjer jim uspe prejeti majhno število zadetkov. Moramo se osredotočiti samo na sebe in na vsako tekmo posebej. Še naprej moramo delati dobro.”


Arbeloa
“To je zelo pomembna zmaga, saj nam je tu vedno težko zadeti. Osvojili smo tri zelo pomembne točke, katere nas še približajo zastavljenim ciljem. Nismo imeli sreče, ko nismo zadeli še iz dveh ali treh čistih priložnosti, katere smo imeli, toda ekipa je odigrala dobro tekmo. Vemo, da smo učinkoviti pri zabijanju golov, toda prav tako je pomembno, da ohranimo našo mrežo nedotaknjeno v tekmi v kateri ne uspemo zadeti velikokrat, kot na primer nocoj.”