X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla: Joselu že najboljši strelec skupine I v Segundi B

Real Madrid Castilla vodi v skupini I Segunde B s 14. zmagami, 5. porazi in štirimi remiji. Druga ekipa belega baleta je tako osvojila 47 točk in pri tem dosegla 45 golov. Dvanajst od teh jih je dosegel Joselu, ki je tako prvi strelec ekipe pod vodstvom Torila, prav tako pa je prvi strelec skupine v kateri igral Castilla.

Varovanci Alberta Torila zaenkrat v tej sezoni kažejo svojo moč in učinkovitost, tako v obrambi kot tudi v napadu. Ne samo, da Castilla zaseda prvo mesto skupine I Segunde B s 47 osvojenimi točkami, ampak ima prav tako tudi najboljši napad s 45 doseženimi zadetki ter najboljšo obrambo skupine, potem ko so beli prejeli 19 zadetkov, najmanj med vsemi ekipami skupine I.

VODILNI STRELCI SKUPINE I SEGUNDA B
Igralec Ekipa Goli
Joselu RM Castilla 12
Jota Celtic B 11
Dani Alonso Toledo 11
Guerrero Sporting B 10
Yeray Ortega
Vecindario 10

Poleg tega ima Real Madrid Castilla v svojih vrstah najboljšega strelca skupine, Joseluja. V dosedanjih 23. odigranih krogih, je napadalec Castille dosegel 12 zadetkov, kar devet od njih na stadionu Alfredo Di Stefano. V nedeljo je tako dosegel hat-trick proti ekipi Coruxo, kar mu je omogočilo, da se je zavihtel na sam vrh najboljših strelcev skupine.

LIGAŠKI GOLI JOSELUJA
Krog Tekma Goli
1 RM Castilla – Sporting B 1
5 RM Castilla – Getafe 1
6 Mountaineers – RM Castilla 1
8 RM Castilla – Tenerife 2
12 RM Castilla – Toledo 2
15 Atletico Madrid B – RM Castilla 1
19 RM Castilla – Conquense 1
23 RM Castilla – Coruxo 3