X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Callejón

José Callejón je včeraj sodeloval na predstavitvi svojih novih nogometnih čevljev Adidas, po kateri je igralec Real Madrida z novinarji spregovoril tudi o vodstvu svoje ekipe v La Ligi ter na splošno o Real Madridu, na koncu pa se je dotaknil tudi španskega kolesarja, Alberta Contadorja.

“Kažemo zelo visok nivo naše igre. Nadaljevali bomo v tem slogu na vsaki tekmi, saj si ne moremo privoščiti, da bi nam spodrsnilo. Celotna ekipa igra zelo konstantno in skrivnost vsega je vsakodnevno delo in ​​ponižnost. Odlično je trenirati in igrati z najboljšimi na svetu.”

“Naš cilj je osvojiti La Ligo in Ligo prvakov. Pri tem ne gledamo dolgoročno, ampak kratkoročno. Naša najbolj pomembna tekma bo že v nedeljo, torej tekma proti Levanteju, kjer moramo osvojiti vse tri točke, da ostanemo na poti na kateri smo sedaj. Vedno je užitek igrati na Santiago Bernabeu pred toliko ljudi. Želimo si, da bi bilo na vsaki domači tekmi takšno vzdušje, kot je bilo na naši zadnji.”

“Zelo sem vesel s svojimi predstavami. Z vrnitvijo nazaj domov so se mi uresničile sanje. Super je trenirati in igrati z najboljšimi igralci na svetu. Želim se še naprej učiti in igrati po svojih najboljših močeh za ta klub, da bomo osvojili veliko naslovov. Poskušam izkoristiti vsako minuto, ki jo dobim za igranje. Vedno dam vse od sebe in se se žrtvujem za ta klub. “

“Jose Mourinho nam vliva veliko samozavesti in nam zaupa. Je zelo jasno in neposreden v svojih govorih in to je dober znak za igralce. Vedno vsakemu pove stvari v obraz. Kadarkoli ga vidim je videti zelo dobro in tukaj je zelo vesel. Prav tako je željan dokazovanja. Ima cilj, da vse ostane tako tudi naprej in želi delati v dobro igralcev in kluba. Ne verjamem, da nas zapušča, prav tako pa si tudi ne želim, da nas zapusti. Tukaj je srečen in si želi osvojiti veliko naslovov v tem klubu.”

“Vsako leto je večja konkurenca in zato je težje zmagati vse tekme. Lep dokaz tega je tekma proti Getafam v soboto in vsako leto so najboljše ekipe še bolj okrepijo. Skrivnost biti na vrhu je delo in ponižnost. Verjamem v vsakodnevno delo.”

“Za vsakega španskega igralca je cilj se uvrstiti v reprezentanco. Za zdaj razmišljam le o svojem klubu in če se bodo stvari izšle, potem bom mogoče zaigral tudi za reprezentanco.”

“Albertu Contadorju sem namenil veliko besed spodbude, saj je eden izmed najboljših kolesarjev v Španiji in ga ob enem tudi prosil, da izkoristi vse pravne pripomočke, da dokaže svojo nedolžnost.”