X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Callejón praznuje 25. rojstni dan

José Callejón danes praznuje svoj 25. rojstni dan. Vezist je trenutno četrti najboljši strelec Real Madrida v tej sezoni, potem ko je dosegel 11 zadetkov na 21. tekmah. To je njegova prva sezona v prvi ekipi Real Madrida, potem ko je po odhodu iz Realove akademije igral za Espanyol. Igralec je tako pred kratkim razkril, kaj mu pomeni vrnitev na Santiago Bernabeu: “Z vrnitvijo nazaj domov so se mi uresničile sanje.”

Callejon se je rodil 11. februarja 1987 v Motril, Granada. Med letoma 2002 in 2008 je bil del mladinskih selekcij Real Madrida, kjer je začel v ekipi U-16 (Cadete A) in končal svojo pot v Realovi akademiji v drugi ekipi Real Madrida, Castilli. V teh letih je pridno treniral in razvijal svoj talent preden je za naslednja tri leta odšel v Espanyol, kjer je prikazal odlične predstave in pri tem dosegel tudi 10 zadetkov.

Po povratku lani poleti v Real Madrid je svoj uradni prvenec v dresu prve ekipe Real Madrida dočakal 14. avgusta 2011, na tekmi proti Barceloni v španskem super pokalu (2-2). Svoj prvi zadetek za beli balet je zanimivo dosegel prav proti svoji nekdanji ekipi Espanyola v Barceloni, ko je Real slavil s kar 4-0.

STATISTIKA CALLEJONA V REAL MADRIDU (TEKME/GOLI)
Sezona La Liga Copa del Rey Liga prvakov Španski super pokal Skupaj
2011/12 12/4 5/3   3/4 1/0 21/11

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Callejónu še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Jose!