X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Dan pred tekmo z Levantejem je z mediji spregovoril trener Real Madrida, Jose Mourinho.

“Razporeditev tekem v februarju je veliko bolj zapleten od naših nasprotnikov. Srečali se bomo z Levantejem (kateri so 4. na lestvici) in Rayo Vallecanom (presenečenje letošnje sezone po zaslugi točk, ki so si jih prislužili in kvaliteti nogometa katerega igrajo). Marca se bomo srečali z Espanyolom, ki je prav tako v odlični formi, saj se bori za kvalifikacije za Ligo prvakov ali vsaj Ligo Europa za naslednjo sezono. To je razpored težkih tekem.”

“Pričakujem težko tekmo, saj Levante zelo dobro pritiska in je izjemen v protinapadih.  Zaslužijo si pohvale za zmago nad nami v začetku sezone in za pozicijo na kateri se trenutno nahajajo. Zaenkrat so četrti in si zaslužijo končati tako visoko na koncu sezone, ker trener, igralci in celoten klub delajo izjemno dobro delo. Pričakujem, da bo težko.”

“Ekipa je edina stvar, ki je pomembna in vsi moramo pomagati v obrambi, glede na napadalni slog, ki ga imamo. Moramo pritiskati in se vračati nazaj, ko izgubimo žogo. Naši napadalci niso bili vajeni, da se branijo, toda tu se izboljšujemo in Higuain, Benzema ter Ronaldo to tudi dokazujejo.”

“Nuri Sahin dela dobro in bo jutri ponovno nazaj na klopi. Če bo igral ali ne bomo še videli, vse je odvisno od poteka tekme.”

“Casillas je opravil že več kot 500 uspešnih doping pregledov, prav tako kot Rafael Nadal, ki je tudi moj prijatelj.”

“Morali bi vedeti odgovor na vaše vprašanje, če bom ostal po končani sezoni. Jaz ne začenjam teh govoric, tako, da boste morali vprašati svoje vire. Vi pravite, da so anonimni, toda jaz mislim, da so izmišljeni. Če je vaš vir res anonimen, potem se pogovorite z njemu, če pa je izmišljen, pa si odgovor na vprašanje enostavno izmislite.”

“Nič nimam opraviti s Twitter računam Eladio Paramesa. Dela zame, toda obenem je neodvisna oseba, ki ima pravico do svojega mnenja. Jaz nisem tisti, ki bi mu govoril, kaj naj reče. Sam nisem uporabnik nobenega izmed socialnih omrežij in jih ne maram, verjetno zato, ker sem prestar za to. Vse moje Facebook strani so lažne.”