X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Di Maria praznuje 24. rojstni dan

Danes je Angel Di Maria dopolnil 24 let. Njegova mladost je pravo nasprotje z izkušnjami in učinkovitostjo, kar dokazuje tudi lestvica najboljših podajalcev La Lige, kjer je s 13. asistencami na prvem mestu (0,92 na tekmo). Na 14. tekmah letošnje sezone je zadel štirikrat, ob tem pa je prispeval tudi zadetek za zmago proti Dinamu iz Zagreba (1-0). Di Maria si je opomogel po poškodbi, katera mu je preprečila nastopanje v pokalu in na zadnjih tekmah La Lige. Trenutno trenira s soigralci in je pripravljen odigrati prvo tekmo v letu 2012. 

Realov vezist je potreboval zelo malo časa, da je prevzel trenerja, soigralce in navijače s svojim pregledom, hitrostjo in kakovostjo. Lansko sezono je bil tako takoj za Casillasom igralec, ki je odigral največ tekem za Real Madrid. Odigral je 35 ligaških tekem in tudi podal Ronaldu pri edinem zadetku za lanskoletno lovoriko v finalu španskega kraljevega pokala proti Barceloni.

DI MARIA V REAL MADRIDU
SEZONA LA LIGA LIGA PRVAKOV POKAL SUPER POKAL
Tekme Goli Tekme Goli Tekme Goli Tekme Goli
2010/11 35  6 10 3 8 0
2011/12 14  4  4 1 1 0
SKUPAJ 49 10 14 4 8 0 1 0

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti, želimo Di Marii še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Angel!