X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo, Pepe, Adan & Granero

Marcelo, Pepe, Granero in Adan so spregovorila za Realmadrid.com na dogodku, ki ga je organiziral Bwin.

Marcelo
“Naše veselje in dobro vzdušje v ekipi nas naredita močnejše na vsakem treningu. Ne vem, če igramo na višji ravni kot lani, vendar pa si preprosto želimo napredovati na vsakem treningu in na vsaki tekmi.”

Pepe
“Real Madrid je v dobri formi. Rad bi povedal, da nas naj navijači še naprej podpirajo, saj vsak dan dobimo novo moč za zmago. Imamo kakovostno ekipo in delamo dobro delo za osvojitev naslovov.”

Adan
“Naši navijači so zelo pomemben del te skupini. 80.000 ljudi na stadionu in ljudi, ki nas podpirajo iz svojih domov so tisti, ki nas vodijo da pozitivnih rezultatov na vsaki tekmi. Delamo, da bi napredovali vsak dan. Delamo zelo dobro, kar nam omogoča, da resnično napredujemo. Naši rezultati govorijo sami zase. Mislim, da bi morali biti zelo veseli.”

Granero
“Tukaj sem že veliko let. Real Madrid je poseben zaradi svoje zgodovine, saj je bil imenovan za najboljši klub na svetu, saj je vedno bil videti, da je najboljši in ker za njega drugo mesto nikoli ni bilo dovolj. To je klub z največjim številom navijačev po vsem svetu. Morali bomo vzeti stvari počasi, ker je pot pred nami še dolga, ampak naš cilj je osvojiti Ligo prvakov. Najprej moramo doseči dober rezultat v Moskvi.”