X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Pred jutrišnjo tekmo z Racingom iz Santanderja je z novinarji spregovoril trener belega baleta, Jose Mourinho.

“Naš cilj je vzeti vse tri točke. Mi ne gledamo na podiranje rekordov in ostalih stvari o katerih se govori v medijih. Moramo ostati zbrani in še naprej trdo delati zato, ker je drugo uvrščena ekipa zelo dobra in to nam lahko povzroči probleme. Poizkušali bomo zmagati vsako tekmo in osvojiti prvenstvo čim hitreje. Zmagati prvenstvo za eno točko bi bil uspeh.”

“Naša prednost pred zasledovalci je dobra za nas in sedaj je Barcelona postavljena v težak položaj, vendar so dobra ekipa, ki ima zelo lahko zmagovalno serijo, zato moramo še naprej trdo delati, kakor smo to počeli do sedaj.”

“Omogočeno nam je bilo treniranje z vsemi igralci nekaj tednov in to mi je všeč, saj lahko še izboljšamo stvari v katerih smo dobri in napredujemo v določenih aspektih igre. Moramo nadaljevati z napredovanjem, toda še vedno moramo obdržati našo moč reagiranja in odlično število doseženih zadetkov.”

“Manjka nam igralec za desnega bočnega igralca toda nekateri igralci se lahko prilagodijo tej poziciji. Sergio Ramos je tam igral leta in bi sedaj potreboval malo časa, da se prilagodi. Razmišljal sem, da bi storil to spremembo na tekmi.”

“Di Maria je bil pripravljen, da stopi na igrišče za nekaj minut proti Levanteju, toda pustili smo mu, da se še bolj spočije in se popolnoma pozdravi. Ta teden je treniral dobro in je pripravljen, da igra jutri.”

“Mislim, da so moji igralci v izjemni formi in ne verjamem, da bi moral delati spremembe v prvi postavi zato, ker zadnje čase nismo igrali veliko tekem.”