X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo je najbolj učinkovit v Real Madridu

Cristiano Ronaldo je za Real Madrid že zadel 120 zadetkov, dva več, kot jih je zabil v 292. tekmah v šestih letih pri Manchester Unitedu. Njegovo trenutno povprečje je neverjetnih 0.98 gola na tekmo, medtem, ko je bilo njegovo povprečje pri rdečih vragih 0.40 gola na tekmo.

Dvakratni zmagovalec nagrade zlati čevelj, izbran za igralca leta s strani organizacije FIFA in zmagovalec nagrade Ballon d’Or, dosega v Real Madridu zares neverjetne številke. Zelo malo igralcev je sposobnih zadetki skoraj en gol na tekmo ob odigranih več kot 100 uradnih tekmah. To je zaradi njegovih neverjetnih ambicij in nadiha, da se bo vpisal v zgodovino.

CRISTIANO RONALDOVI GOLI
KLUB GOLI TEKME GOL/TEKMO
Real Madrid 120 122 0.98
Manchester United 118 292 0.40
Sporting Portugal     3   25 0.12

Lansko sezono je Portugalec prejel nagrado zlati čevelj, potem ko je dosegel 40. golov v La Ligi. Na letošnji lestvici za omenjeno nagrado je ponovno na prvem mestu s 56 točkami, sledi mu igralec estonskega kluba Trans Narvasa, Cekulajevs. Na tretjem mestu je trenutno igralec Barcelone Lionel Messi.