X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema & Xabi Alonso

Strelec dveh zadetkov na sobotni tekmo proti Racingu Karim Benzema in Xabi Alonso, ki je pravtako odigral dobro tekmo, sta svoje poglede na tekmo delila z novinarji.

Benzema
“Za vse je bila je odlična tekma. Ne vem, če je bil prvi zadetek moj ali ne, vendar mi je čisto vseeno. Sedaj je še ena tekma manj in še naprej moramo igrati tako kot igramo.”

“Vse tekme bi morali odigrati kot smo to. Danes se bomo osredotočili na našo naslednjo tekmo v Ligi prvakov. Vemo, da bo mrzlo v Moskvi, toda zmogli bomo in poizkušali zmagati.”

Alonso
“Še vedno je pred nami veliko tekem in kaj kmalu se lahko zgodi, da nas katera od ekip preseneti, zato bomo morali še naprej delati trdo, da se temu izognemo. Moramo biti osredotočeni in ostati mirni. Stvari se moramo lotevati počasi.”

“Ta teden bomo ponovno igrali Ligo prvakov, kar je zelo pomembno za nas. Vsi vemo, kaj je na kocki v Ligi prvakov, zato bo zelo pomembno, da si v gosteh priborimo dober rezultat. Prilagodili se bomo na vremenske razmere v Moskvi.”