X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria & Granero

Angel di Maria se je po poškodbi vrnil na zelenice na najboljši možen način, z zadetkom. Ponovno pa je odlično odigral tudi Granero in skupaj z Argentincem sta oba po tekmi podala svoje mnenje o zmagi proti Racingu.

Di Maria
“Videl sem kam se je premikal Bezema in zato sem mu podal na prvo vratnico. Bil sem pripravljen za igranje, trdo sem delal cel teden, da bi bil kar se da dobro telesno pripravljen. Moramo nadaljevati z delom, kakor do sedaj.”

“Moramo se še izboljšati v obrambnih aspektih igre in tako kar se da olajšati delo našim napadalcem. To je ekipni šport in trenutno sem z vsem zadovoljen. Najlepša stvar je zmaga in pridobitev vseh treh točk. Smo na pravi poti.”

“Trdo dela se splača. Liga prvakov se vrača in to tekmovanje je za nas zelo pomembno. Moramo ostati mirni in se osredotočiti na tekmo v Moskvi.”

Granero
“Zelo smo zadovoljni, saj smo odigrali dobro tekmo. Izboljšujemo se tako v obrambi, kot v napadu in še naprej veliko zadevamo. Na pravi poti smo. Naše vodstvo nam omogoča, da se osredotočimo samo nase in vzeti moramo tekmo po tekmo.”

“Vsakič, ko igramo pokažemo, da smo dobro fizično pripravljeni in skoncentrirani na tekmo. Samozavestni smo in mraz v Moskvi bo problem samo pred tekmo, ker ko si enkrat na igrišči se hitro ogreješ.”