X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka & Ramos

Po sobotni zmagi nad Racingom sta Serigo Ramos, ki je tokrat igral na desnem boku, ter Kaka delila svoje občutke o tekmi  z mediji.

Kaka
“Pred tekmo med ogrevanju smo si rekli, da ne smemo prejeti zadetka, ker se je vedno težje vrniti nazaj v igro in zmagati. Za zadetek bom še imel priložnosti. Sedaj moramo zmagati še več tekem in vzeti kolikor točk bo možno in doseči naš cilj, kar je zmaga v La Ligi.”

“Mraz v Moskvi bo enak za obe ekipi. Za nas to ne bo problem, ker bomo povratno tekmo igrali tukaj v Madridu. Dobro se bomo morali pripraviti in prikazati fenomenalno predstavo.”

Ramos
“Moramo ostati mirni in zbrani, saj je liga še dolga in bo težka, kljub našemu vodstvu. Vsak nasprotnik nam lahko povzroči probleme in vsako tekmo moramo odigrati kot, da gre za finale.”

“Vseeno mi je kje igram, vesel sem, da lahko igram. Kot desni bočni igralec sem osvojil svetovno prvenstvo in zato se dobro počutim, ko igram na tem igralnem mestu.”

“Mislim, da v Ligi prvakov vsak doživi nekaj drugačnega in vsi so zelo osredotočeni na to tekmovanje.”