X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Po tekmi je za medije trener belega baleta, Jose Mourinho, analiziral zmago Real Madrida nad Racing Santanderjem s 4-0.

“Všeč mi je končni rezultat, toda kar mi je zares všeč so vse tri točke in ena tekma manj na naši poti. Zmagali smo brez kakšne briljantne predstave, vendar tudi kaj prida se nam ni bilo treba potruditi. Pomembno je, da imamo vse igralce na razpolago sedaj, ko igramo tekmo vsake tri dni.”

“Di Maria je ekipi doprinesel določen karakter, katerega smo pogrešali medtem, ko je bil odsoten. Omogoča nam drugačen prehod, ko si priborimo žogo in napademo. Njegova vrnitev je zelo pomembna za ekipo.”

“Khedira je zelo dobra opcija za nas. Vsi so na voljo, razen Lassa in Altintopa. Diarra verjetno ne bo mogel igrati v Moskvi, toda hitro bo nazaj medtem, ko Altintop še vedno okreva.”

“Higuain ni treniral cel teden, toda kakršen profesionalec je, je želel biti tukaj. Pomembno ga je imeti na klopi, ker imamo samo dva klasična napadalca. Igral bi, če bi ga potreboval, toda ni bilo potrebno tvegati. Nisem želel, da igra, ker je za nas zelo pomemben.”

“Rad imam svoja prejšnja kluba Inter Milan in Chelsea, prav tako njihove navijače. Raje bi videl, da bi navijači podpirali svoje ekipe in trenerje, kakor mene. Jaz sem njihova preteklost in to zelo dobra, zato so se me zapomnili. Mene ni več tam in sedaj bi se morali boriti skupaj namesto misliti o tistih, katerih ni več tam.”

“Naš pogled je sedaj na naslednji tekmi v Ligi prvakov in moramo se osredotočiti na CSKA Moskva. Vsi smo srečni. Imamo dva dni, da se pripravimo in vsi smo zelo motivirani za tekmo, toda vemo, da bo igranje v Moskvi zelo težko.”

“Di Stefano je Di Stefano in nihče drug v klubu se ne more primerjati z njim.”