X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

photobucket.com

Jose Mourinho je na današnji novinarski konferenci v ruski prestolnici analizirali jutrišnjo tekmo proti CSKA Moskva.

“Fabio in jaz želiva čestitati košarkarski ekipi za zmago na Copa del Rey po tako dolgem času. Prekinili so negativno serija v pokalu, kot je to nam uspelo. Pošiljamo jim svoje najlepše čestitke.”

“Ekipa CSKA-ja je skupaj že dolgo časa in zardi tega so zelo nevarna ekipa. Potrebno jih je spoštovati. Ne bomo se šalili okoli proti njim in bomo dali vse od sebe na tekmi.”

Moramo biti močnejši od vremenskih razmer, ki so drugačne in težke. Igrišče z umetno travo tudi ni enako kot običajno. Minus deset stopinj Celzija ni enako kot plus 10 stopinj. To so novi pogoji za nas, ampak miselnost in ambicije so močnejše od vseh teh dejavnikov.”

photobucket.com

“CSKA ima podobno ekipo tisti, proti kateri sem se že pomeril z Interjem iz  Milana. Izgubili so Vagnerja Lova, a podpisali Seydouja Doumbio in Muso. Leto za latom igrajo v Ligi prvakov in povsem normalno jih je videti v drugem delu.”

“Ne bom rekel, kdo bo igral, ker niti moji igralci sploh še ne vedo. Analizirali smo CSKA, vendar pa še nismo analizirali naše strategije. Pogrešali bomo Lassa, vendar imamo s seboj Xabija, Kakaja, Granera, Sahina in Khediro. Poskušali bomo doseči dober rezultat za uvrstitev v četrtfinale. Srečanje se zmaga na dveh tekmah.”

“Ta tekma je preveč pomembna, da bi delal spremembe v prvi ekipi ali med rezervami. Imamo solidno ekipo in spremembe so narejeni v skladu z značilnostmi igre, ne pa kakovostjo. Sam bom izbral igralce za katere mislim, da bodo jutri bili najboljši proti ekipi, ki ima dobro taktiko in je navajena na igranje v hladnem vremenu.”

photobucket.com

“Moja prva tekma v Ligi prvakov je bil pred desetimi leti proti Real Madridu na Santiago Bernabeu. Rad imam to tekmovanje, ker je temelji na izločilnih bojih. V njem igrajo najboljše ekipe in vsi si želijo biti tukaj. Delali bomo korak za korakom in tako sedaj razmišljali le o uvrstitvi v četrtfinale, preden bomo razmišljali o kateri koli drugem scenariju.”

“Ne maram govoriti o posameznih igralcev, vendar pa Benzema deluje dobro za ekipo. Njegova igra se je izboljšala, dosega zadetke in dela za ekipo tako v napadu in obrambi. On je postal eden od najboljših evropskih igralcev. Ne želim govoriti o nagradi Ballon d’Or. Sam razmišljam le o ekipi. Imamo priložnost, da osvoji en naslov v tej sezoni in to je splošna ideja. To je tisto na kar smo vsi osredotočeni. Ne zanimajo nas individualni dosežki.”

“Moji varovanci imajo odličen psihološki odnos v vsakem tekmovanju. Njihova miselnost je zelo dobra in profesionalna, kar kažejo odlične predstave na vsaki tekmi. Prepričan sem, da bomo osvojili pomemben naslov v tej sezoni na ta način, vendar pa se moramo osredotočiti na vsako tekmo posebej.”

photobucket.com