X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je na novinarski konferenci po tekmi analizirala remi proti CSKA-ju iz Moskve.

“Njihov gol je bil razočaranje, vendar pa smo iztržili dober rezultat, s katerim bi bil pred povratno domačo tekmo v izločilnih delih Lige prvakov zadovoljen prav vsak.”

“Njihov zadetke jih je razveselil, medtem ko smo mi bili nekoliko razočarani, saj ker smo ga igrali na več in tudi imeli več priložnosti za še kakšen zadetek. Nasprotnik nam je oteževal delo, saj ni kazal prevelike želje po tem, da doseže zadetek ali remizira tekmo. Igrali so resno in težko tekmo. Delali so zelo trdo.”

“Vsaka tekma tu je enaka. S Chelseajem in Interjem sem v Moskvi zmagal z rezultatom 1-0. Obe zmagi sta bili težko priborjeni. To je vedno zapletena sem. Videti je bilo, da bomo tudi danes slavili z 1-0, a so gostitelji na koncu vendarle izenačili.”

“Nekateri zadetki pridejo iz prostih strelov, spet druge pa ne. Lažje je razumeti napake, ko ob napaki prejmeš kakšen zadetek, medtem ko je v nasprotnem primeru težje popraviti napake. Ne vem, kaj se je zgodilo na tej tekmi. Sam sem videl, da je bil storjen prekršek nad Cristianom Ronaldom, ki ga sodnik ni piskal, CSKA pa je nato v naslednjem napadu povedel. Toda to je pač del nogometa, sodnik je delal napake v škodo obeh ekip.”

“Vstop Albiola je bil dobra izbira, potem ko so oni v igro poleg Doumbia v napad poslali dva metra velikega igralca. To je bila opcija, da ga je pokrival ob prekinitvah. Zelo mi je všeč njegov odnos na igrišču in kako si je razlagal kaj je moral storiti. Zelo sem zadovoljen z njim.”

“Pravzaprav sem mislil, da če bomo utrpeli kakšno poškodbo, potem bi jo lahko utrpeli vsaj trije igralci, a na koncu se je poškodoval samo Benzema.”