X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid v La Ligi prejel najmanj zadetkov na gostovanjih

Real Madrid podira rekord za rekordom v tej sezoni na gostovanjih. Beli so odlični na tekmah izven stadiona Santiago Bernabeu, kar dokazuje tudi statistika, da so v tej sezoni prejeli najmanj zadetkov na gostujočih tekmah La Lige in sicer so varovanci Joseja Mourinha prejeli na enajstih tekmah le 6 zadetkov. Za primerjavo, beli so v lani v enakem obdobju na gostovanjih prejeli 13 zadetkov. Samo ekipam Levanteja, Valencije, Seville in Mallorce je uspelo v tej sezoni na svojih stadionih doseči zadetek kraljevemu klubu.

Od teh 11. tekmah, ki so jih beli igrali v tej sezoni na gostovanjih v La Ligi, pa je šest zadetkov prejeli le na štirih tekmah, s čimer imajo najboljše povprečje prejetih zadetkov na gostovanjih v La Ligi: 0,55 zadetka na tekmo. Sledi Sevilla, ki je prejela 10 zadetkov na 11. tekmah in Barcelona, ki je prejela 13 zadetkov 11. tekmah.

EKIPA ŠTEVILO PREJETIH GOSTUJOČIH ZADETKOV V LA LIGI POVPREČJE NA TEKMO
Real Madrid 6 0.55
Sevilla 10 0.91
Barcelona 13 1.18
Valencia 15 1.25
Espanyol 15 1.25

Levante je potreboval le en zadetek, da je postal edina ekipa, ki je premagala Real Madrid na gostovanju v tej sezoni. Belim so poleg Levanteja zadeli še Valencia, Sevilla in Mallorca, vendar pa so varovanci Joseja Mourinha vseeno slavili na teh gostujočih tekmah. Na drugi strani pa ekipam Zaragoze, Espanyola, Malage, Real Sociedada, Sportinga, Getaf in Racinga ni uspelo doseči na svojih stadionu zadetka proti Realu, s čimer jim ni uspelo osvojiti vseh treh točk, 1 točko pa je od teh osvojil samo Racing, potem ko se je tekma na stadionu El Sardinero končala z remijem 0-0.

KROG TEKMA
2 Real Zaragoza 0-6 Real Madrid
4 Levante 1-0 Real Madrid
5 Racing 0-0 Real Madrid
7 Espanyol 0-4 Real Madrid
9 Málaga 0-4 Real Madrid
11 Real Sociedad 0-1 Real Madrid
13 Valencia 2-3 Real Madrid
15 Sporting 0-3 Real Madrid
17 Sevilla 2-6 Real Madrid
19 Mallorca 1-2 Real Madrid
22 Getafe 0-1 Real Madrid
SKUPAJ 6 PREJETIH ZADETKOV