X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas & Arbeloa

Iker Casillas in Alvaro Arbeloa sta spregovorila z novinarji po koncu tekme proti Rayu.

Casillas
“Rayo si zasluži veliko pohvale, ker so zelo dobro odigrali in zaradi česar smo jih zelo težko premagali. Imeli so več priložnosti za gol, še posebej iz prostih strelov, vendar pa si tudi mi zaslužimo pohvale, ker je bilo težko osvojiti vse tri točke. Neverjeten zadetek Cristiana je bil zelo pomembno za nas.”

“To je bila naša najtežja tekma v tej sezoni. Stadion in čas tekme so nam na neke vrste zelo otežili tekmo, vendar pa je Real Madrid odigral zelo dobro, trdno v obrambi in po trdem boju osvojil tri točke, ki so morda vredne že ligaškega naslova.”

“Trener nas je želel motivirati ob prekinitvah, tako da smo obdržali svoj ​​položaj in smo bili vseskozi osredotočeni.”

Arbeloa
“V drugem polčasu smo igrali bolje, saj nas je trener motiviral in je popravil naše napake med polčasom. Pripravil nas je, da smo reagirali na igrišču.”

“Te tri točke so ključnega pomena in verjetno vredne naslov, ker nam je bilo zelo težko. Rayo si zasluži pohval za to, da so nam otežili stvari, vendar pa liga še zdaleč ni odločena in se zato ne moremo sprostiti, dokler ne bomo matematično osvojili naslova.”